Vanuit ons kantoor in de Drentse hoofdstad Assen en 'op locatie' werkt Citeg aan projecten in de GWW- en Groensector door heel Nederland. Met passie en precisie werken wij aan onze producten en diensten voor vele verschillende opdrachtgevers, zoals gemeentes, architectenbureaus en projectontwikkelaars.

Van grote projecten zoals het herinrichten van volledige woonwijken tot kleine opdrachten als het digitaliseren van een klein ontwerp; wij hebben de kennis en expertise in huis om de voorbereiding en de uitvoering van een project succesvol te laten verlopen. En dat zorgt voor een eindresultaat waar u als opdrachtgever en de eindgebruiker trots op kunnen zijn.

WERKEN OP LOCATIE

Onze ervaring leert dat korte lijnen belangrijk zijn voor een prettige samenwerking en een efficiënte voortgang van het project. Om deze lijnen tijdens de samenwerking met ons kort te houden, is het mogelijk dat wij 1 of meerdere dagen of dagdelen per week bij u op locatie komen werken. Een vergadering bijwonen, kort overleg voeren, meekijken en -denken met de vorderingen of een advies geven over een knelpunt is dan snel gedaan. Het enige dat u voor ons hoeft te regelen is een werkomgeving met WiFi en een lekkere kop koffie.

De kernwaarden van Citeg

Onze vier pijlers

1

Betrokken, persoonlijk en betrouwbaar

Voor een goede samenwerking

Betrokkenheid bij uw projecten is volgens Citeg de basis voor een goede en evenwichtige samenwerking. Wij vinden persoonlijk contact daarom erg belangrijk. Een vergadering of overleg? Wij komen naar u toe. Tevens bieden wij de mogelijkheid bij u op locatie te komen werken. De lijnen zijn daardoor extra kort, u en uw collega's kunnen zo binnenlopen. Openheid van zaken is ook een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf. Wij geven heldere adviezen en leveren duidelijke producten en zijn daarbij altijd bereid extra uitleg te geven en onze keuzes te onderbouwen.

2

Innovatief, ervaren en deskundig

Voor complete en up-to-date adviezen en producten

Citeg stelt hoge eisen aan deskundigheid en vindt innovatie belangrijk voor een stabiele en florerende toekomst van het bedrijf. Wij houden de ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwlettend in de gaten. Wij lezen de vakliteratuur en bezoeken regelmatig beurzen en bijeenkomsten waar de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche worden gepresenteerd. Deskundig zijn wij door de vele jaren ervaring in het vakgebied. Daarbij blijven wij ons ontwikkelen door middel van scholing. Minimaal een maal per jaar volgen wij een opleiding, cursus of training om onze kennis en kunde up-to-date te houden en onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

3

Professioneel en altijd onafhankelijk

Voor gedegen en eerlijk advies

Door onze ervaring, innovatie en deskundigheid zijn onze producten en adviezen van hoog niveau. Een professionele uitstraling maakt het plaatje compleet zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Wij werken 100% onafhankelijk en hebben dus geen afspraken met architecten, ontwerpers, leveranciers of aannemers. Kortom gedegen onafhankelijke adviezen en producten met een persoonlijke insteek.

4

Duurzaam ondernemen

Voor een groene toekomst

Citeg is gespecialiseerd in het uitwerken van groenvoorzieningen. Hierdoor zijn wij ons bewust van de positieve invloed van een groene omgeving op mens en natuur. Wij dragen daarom graag ons steentje bij aan een duurzamer, schoner en groener milieu door duurzaam te ondernemen; beperkt papiergebruik, ledverlichting, afvalscheiding en groene energie. Ook hebben wij bewust gekozen voor een duurzame bank die alleen zaken doet met organisaties die een gezond milieu en een gezonde natuur ondersteunen.

Algemene voorwaarden

Op al onze producten en diensten is de 'Nieuwe Regeling 2011' van toepassing.

Privacyverklaring

Lees hoe Citeg uw privacy respecteert en beschermt.